Loading...

Organisatie

Home/Organisatie
Organisatie 2017-08-09T14:56:34+00:00

REGENTENRAAD

Zonder de inbreng van mensen wordt een Paleis nooit mee dan een lege huls. De regentenraad van Paleis voor Volksvlijt bestaat naast de twee oprichters / directieleden uit een gemêleerd bestuur van vijf professionals uit uiteenlopende disciplines.

VINCENT VAN DEN ELSHOUT

INTENDANT

Vincent van den Elshout is een internationaal opererende operaregisseur, theaterdocent en imagineer en oprichter van Paleis voor Volksvlijt.

HENK VAN DER MAAZEN

ZAKELIJK LEIDER

Henk is ingenieur, internationaal ervaren projectleider en ontwerper, en stond aan de wieg van meerdere sociaal-culturele organisaties, waaronder Paleis voor Volksvlijt.

JOS VAN DE WOUW

VOORZITTER

Jos is advocaat, met focus op ondernemingsrecht, arbeidsrecht en bestuursrecht, en is een zeer ervaren bestuurder.

FRED BAX

SECRETARIS

Fred is productieleider van diverse (muziek-) theatergezelschappen, projectmanager van zakelijke evenementen en initiator van culturele trainingsdagen voor Brabantse bedrijven.

FRANCIS ROEFFEN

PENNINGMEESTER

Francis is financieel adviseur, en gespecialiseerd in bedrijfsovernames. Hij is districtsvoorzitter van de Nederlandse vereniging van commissarissen en directeuren.

MARTIN DE ROUW

BESTUURSLID

Martin is zelfstandig adviseur in de bouwbranche en en was jarenlang vice-voorzitter van de NOA.

NINA KLINKHAMER

BESTUURSLID

Nina is afgestudeerd en gespecialiseerd in kunstmanagement, ondernemerschap en conceptontwikkeling. Zij is werkzaam (geweest) bij verschillende musea en culturele instellingen. Ook geeft Nina les in cultureel ondernemerschap aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg