HUN 20222018-10-30T18:28:34+00:00

Project Description

Hun (2022) Pret a Porté

Een voorstelling over de toekomst van de stad.
De voorstelling over het veroveren van de stad.
Het voortvloeisel uit ONS is HUN, geboren uit ONS.
De jeugd, de toekomst.
Ik wil een rave opzetten geïnspireerd op de Raves uit the London Underground waar leerlingen van Fifteen (restaurantconcept van Jamie Oliver) met gasbrandtorsen die gebruikt worden in de dakbedekking hun gerechten flambeerden en waar de modestudenten van de London School of Art studenten van de toneelscholen en balletacademies in kostuums staken die zij zelf hadden ontworpen. Studenten van de Royal Academy of Arts die ter plekke schilderijen maakten en verkochten aan de hoogste bieder)
Doel is een omgeving te creëren waarin alle kunsten samen komen en waarin studenten kunnen participeren:
Afdelingen van Willem 1 College (Artiest, Cosmo, Beveiliging, Autotechniek, AV-productie, Grafiek, Kap, Sport, Bouw, Hout, Metaal, Uiterlijke verzorging, Design)
In het reilen en zeilen rondom een modeshow presenteren we de toekomst van de stad. In een dynamische voorstelling / modeshow / rave laten we iedereen van haar / zijn beste kant zien waarbij authenticiteit centraal staat.
De studenten van de koksopleiding maken in geïmproviseerde keukens de meest sensationele gerechten klaar
Met medewerking van Koning Willem 1 College, Middelbare scholen van ’s-Hertogenbosch, Jongerenverenigingen, Sportclubs ( cityrunners e.d.)

Project Details