hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Boldain BV

Theater aan de Parade bracht, in creatieve samenwerking met Paleis voor Volksvlijt, in 2019 Boldain BV, een unieke Bossche thriller met in de hoofdrollen Paul Beliën, Gé van Berkel en Iris van Rooij.

Een naderende moord. Een schijnbare verzoening wordt een strijd tussen macht en familie, waarbij de nieuwe generatie aan de deur klopt. De ultieme wraak, maar vooral de zoektocht naar geestelijke rust.

Boldain BV was een voorstelling die beklijfde, of je het nu wilde of niet…

Cast

Theater aan de Parade

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.