hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Ambassades

Om de diverse Bossche publieksgroepen te bereiken, heeft Paleis voor Volksvlijt in ‘s-Hertogenbosch verschillende Ambassades opgericht: plekken in de stad waar vertegenwoordigers van onze projecten – de Ambassadeurs – wonen en werken. Deze Ambassadeurs brengen Paleis voor Volksvlijt en onze projecten onder de aandacht van het Bossche publiek.

Dames- en herenkapper Huib Burmanje
Artiestenbureau Jan Vis (Brigitte Vis)
Verkadefabriek
Radio Mexico (Bertus Timmermans en Theo van de Berg)
Novalus
Cafetaria ’t Pleintje
Wooncoöperatie ZAYAZ (Janny Baijens)
Bart Eigeman
Groenrijk
Jack van den Dungen
Khalid Ahdidouch
Copernikkel (Wieke Wijnen en Janneke Franke)
Wijkcentrum De Slinger (Ad Arens en Leon Reijner)
De Camping (Imke van Dillen)
Jolanda van Gool
Kleefkracht (Patrick Kloth)
Rhea Knipscheer
Theater aan de Parade
Buurtbinders (Willeke van der Doelen en Maartje van der Lee)
Met elkaar Bosschenaar (Marion Biezen en Irene Koster)
Arianne de Jong

Ambassadeur worden?

Ook Ambassadeur worden? Je bent van harte welkom.
Neem contact op.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.