hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Contact

Het Paleis voor Volksvlijt wordt bewoond door wisselende samenstellingen freelancers. Daarnaast is het één van de huisgezelschappen van de Verkadefabriek.

Post voor Paleis voor Volksvlijt mag naar:
Boschdijkstraat 45
5211 VD ’s-Hertogenbosch

Mails stuur je naar:
postkamer@paleisvoorvolksvlijt.org

Artistiek leider Vincent van den Elshout is te bereiken op 06 – 22 60 96 08

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.