hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Organisatie

Paleis voor Volksvlijt bestaat uit artistiek leider/regisseur Vincent van den Elshout en een team van betrokken (freelance) medewerkers. Voor elk project wordt bovendien de samenwerking gezocht met allerhande personen en organisaties. Het bestuur (de regentenraad) van Paleis voor Volksvlijt bestaat uit gemêleerde professionals uit uiteenlopende disciplines.
Vincent van de Elshout

Vincent van den Elshout
intendant / artistiek  leider / regisseur

Als theatermaker heb ik de wereld rondgezworven en overal mijn kunsten kunnen vertonen. Met als uitvalsbasis ’s-Hertogenbosch; hier ben ik geboren en opgegroeid, hier heb ik steeds een thuis gehad om naar terug te keren, om uit te rusten, me opnieuw op te laden. Maar iedere keer verliet ik de stad om ergens anders voorstellingen te maken, ik deelde mijn talent met en bij anderen. Vaak verlaten makers na verloop van tijd hun ‘nest’ om zich ergens anders te vestigen, waardoor de artistieke ziel van de stad verschraalt. Ik voel nu de drang in mij om onze stad ook iets ‘terug’ te geven.

Geert Overdam
zakelijk leider / fondsenwerver

Kunst en cultuur-adviseur, strateeg, fondsenwerver. Als partner voor makers, podia, festivals en culturele instellingen bied ik ondersteuning bij visieontwikkeling, strategische coaching, plan- en projectontwikkeling, cultureel ondernemerschap, zakelijke coaching, subsidie- en/of fondsenwerving, netwerkontwikkeling, marketing- en communicatieadvies.

Floor Kijl
producente

Floor Kijl werkt(e) als freelancer voor (culturele) organisaties, waaronder Theater aan de Parade, Sint Jan, November Music, Minoux, roem events.

Daarnaast schrijft zij levensverhalen en begeleidt zij families bij het afscheid van een geliefde. 

Niels Schuller
PR & communicatie 

Als bestuurslid Communicatie bij Jazz in Duketown en producent bij Theater aan de Parade verbindt Niels eveneens Paleis voor Volksvlijt aan de stad en maakt Cultuur mogelijk voor alle liefhebbers.

 

Talla Dirkzwager
Maker / Regisseur

Een van de jonge makers van Paleis voor Volksvlijt is Talla, een rijzende ster wiens ambities verder rijken dan het universum. Voor Paleis maakte ze onder andere ‘Hartstocht in de Kruiskamp’ en ‘Bosch Buitenspel’ en voor de komende jaren kunnen we nog heel veel van haar hand gaan verwachten. 

 

Saskia de Haas
Maker / Schrijver 


Saskia was als schrijver betrokken bij de locatietheaterproductie Bosch Buitenspel en is schrijver en projectleider van een nieuw wijkproject dat in 2023/2024 wordt gemaakt in en voor de wijk De Muntel in ‘s-Hertogenbosch

 

Bestuur

De Regentenraad (het bestuur van Paleis voor Volksvlijt) bestaat uit betrokken professionals uit uiteenlopende disciplines.
Kirsten Sinke

Kirsten Sinke
voorzitter

Francis Roeffen
penningmeester

Olga Raaymakers

Olga Raaijmakers