hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Organisatie

Paleis voor Volksvlijt bestaat uit artistiek leider/regisseur Vincent van den Elshout en een team van betrokken (freelance) medewerkers. Voor elk project wordt bovendien de samenwerking gezocht met allerhande personen en organisaties. Het bestuur (de regentenraad) van Paleis voor Volksvlijt bestaat uit gemêleerde professionals uit uiteenlopende disciplines.
Vincent van de Elshout

Vincent van den Elshout
intendant / artistiek  leider / regisseur

Als theatermaker heb ik de wereld rondgezworven en overal mijn kunsten kunnen vertonen. Met als uitvalsbasis ’s-Hertogenbosch; hier ben ik geboren en opgegroeid, hier heb ik steeds een thuis gehad om naar terug te keren, om uit te rusten, me opnieuw op te laden. Maar iedere keer verliet ik de stad om ergens anders voorstellingen te maken, ik deelde mijn talent met en bij anderen. Vaak verlaten makers na verloop van tijd hun ‘nest’ om zich ergens anders te vestigen, waardoor de artistieke ziel van de stad verschraalt. Ik voel nu de drang in mij om onze stad ook iets ‘terug’ te geven.

Geert Overdam
fondsenwerving / adviseur

Kunst en cultuur-adviseur, strateeg, fondsenwerver. Als partner voor makers, podia, festivals en culturele instellingen bied ik ondersteuning bij visieontwikkeling, strategische coaching, plan- en projectontwikkeling, cultureel ondernemerschap, zakelijke coaching, subsidie- en/of fondsenwerving, netwerkontwikkeling, marketing- en communicatieadvies.

Floor Kijl
producente

Floor Kijl werkt(e) als freelancer voor (culturele) organisaties, waaronder Theater aan de Parade, Sint Jan, November Music, Minoux, roem events.

Daarnaast schrijft zij levensverhalen en begeleidt zij families bij het afscheid van een geliefde. 

Niels Schuller
Producent / Marketeer 

Medio mei staat Niels klaar in de coulissen van Paleis voor Volksvlijt. Eerder kwam je hem onder andere tegen bij Eetbar Dit, Theater aan de Parade of tijdens De Bossche Zomer die hij o.a. samen met Artishock Events organiseerde. 


Bestuur

De Regentenraad (het bestuur van Paleis voor Volksvlijt) bestaat uit betrokken professionals uit uiteenlopende disciplines.
Kirsten Sinke

Kirsten Sinke
voorzitter

Simone van Raak

Simone van Raak
secretaris

Francis Roeffen
penningmeester

Olga Raaymakers

Olga Raaijmakers

Patty Hurkens

Patty Hurkens