hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Activiteitenoverzicht

Paleis voor Volksvlijt produceert activiteiten, met ’s-Hertogenbosch en de Bosschenaren als onuitputtelijke inspiratiebron. Dat kunnen locatievoorstellingen zijn, zoals ZIJ en WIJ. Maar ook Wijkwandelingen, opera’s of theatervoorstellingen.
Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan hieronder aan voor onze nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte van het wel en wee van de bewoners van het Paleis voor Volksvlijt door je in te schrijven op onze nieuwsbrief Paleisbode.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.