hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

ONS, een ode aan de Bossche liefde

In ONS brengt Paleis voor Volksvlijt een ode aan de Bossche liefde. In al zijn vormen en in alle kleuren: de grote liefde, de verloren liefde, de ware liefde, de prille liefde en de al door sleur versleten liefde. Gender- en grensverleggend. Met een traan en met een lach.

Alle liefdes komen voorbij tijdens het jaarlijkse wijkfeest in ONS. Er wordt een spectaculaire talentenshow georganiseerd; de hele wijk loopt uit, iedereen die durft doet mee en kan zichzelf zijn of worden.

ONS laat zo zien hoe we er met z’n allen kunnen zijn voor elkaar, hoe dan ook.
Want gij – ja, óók gij – gij bent er één van ons.

ONS is, na het succesvolle ZIJ en WIJ, de derde zomerse stadstheatervoorstelling waarin Paleis voor Volksvlijt de Bossche ziel ontleedt. Opnieuw herkenbaar en amusant, gebaseerd op de verhalen uit de stad, op een bijzondere buitenlocatie achter de Verkadefabriek.

En opnieuw gemaakt en gespeeld door een mix van bekende Bossche vrijetijds- en beroepsspelers, in samenwerking met allerlei lokale en regionale organisaties en bedrijven.

Regie: Vincent van den Elshout | Regie vrijetijdsspelers: Iris van Rooij | Tekst: Nasja Covers | Spel: o.a. Sabine Beens, Paul Beliën, Daan van Bendegem, Jeroen Bravenboer, Osman Cifci, Chester van Dinther, Anthony van Eijk, Eline van Gils, Gisela Hillebrandt, Marijke van der Hoorn, Arianne de Jong, Maartje Postma, Astrid Rommens, Ronald Schenk, Sanne Sleutjens, Yvonne Straalman, Anita Tosseram, Kim Verstappen, Youri Weijts-Hooijberg

 

Cast

DatumAanvang
13 juli 202220.00
14 juli 202220.00
15 juli 202220.00
16 juli 202220.00
17 juli 202214.00
20 juli 202220.00
21 juli 202220.00
22 juli 202220.00
23 juli 202220.00
24 juli 202214.00

Verkadefabriek

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.