hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Hartstocht

De Kruiskamp is een kleurrijke volkswijk in Den Bosch. Een wijk vol verhalen, die vaak verborgen blijven achter de voordeuren. Paleis voor Volksvlijt en de Brede Bossche School De Kruiskamp gingen ernaar op zoek. En geven ze in 2023 een podium, met het project Hartstocht.

Voor Hartstocht trekken de jonge kunstprofessionals Talla Dirkzwager (theater) en Sam van de Westelaken (film) door de Kruiskamp, op zoek naar markante bewoners en hun verborgen passies. Het resultaat wordt een reeks korte documentaires waarin de bewoners niet alleen hun fascinaties toelichten, maar ook aan de slag gaan met een bijzondere presentatie tijdens het wijkfeest in juni.

De unieke verhalen van de Kruiskampers krijgen zo een heel andere betekenis…

We zoeken trouwens nog creatieve talenten uit De Kruiskamp!

 

Cast

Talla Dirkzwager
Sam van de Westelaken