hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Radio Dichterbij

Radio Dichterbij is hét radiostation door en voor de bewoners van Nieuw Zuid in Den Bosch.

Bewoners van de Bossche wijken Gestelse Buurt, Meerendonk en Minitopia zullen in november vier zondagmiddagen live door hen zelf bedachte radioprogramma’s maken en presenteren op www.radiodichterbij.nl.

Radio Dichterbij is een initiatief van Farent sociaal werk, gemeente ’s-Hertogenbosch, Paleis voor Volksvlijt en bewoners van Nieuw Zuid. Op de zender brengen de bewoners de nieuwste weetjes over de wijk, de grootste talenten uit de buurt, de mooiste persoonlijke verhalen en natuurlijk de beste (lokale) muziek. Er zijn vier vaste programma’s: Kinderuur met Edwin, Zuidlijn met Theo, Cindy’s Muziek uit Zuid en Guido schuift aan.

De live radio-uitzendingen zijn op de zondagen 7, 14, 21 en 28 november (14.00 – 17.00 uur) te beluisteren op www.radiodichterbij.nl. Ook kunnen de uitzendingen dan worden bijgewoond in de grote zaal van de Brede Bossche School Nieuw Zuid, Jac van Looystraat 5.

 

Cast

DatumAanvang
7 november 202114.00
14 november 202114.00
21 november 202114.00
28 november 202114.00

BBS Nieuw Zuid

Jac van Looystraat 5, 5216 TB 's-Hertogenbosch

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.