hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Kaartverkoop ZIJ begonnen

Op woensdag 9 juni is (eindelijk…) de kaartverkoop voor ZIJ, een ode aan de Bossche buren begonnen. Door de coronabeperkingen bleef lang onduidelijk of en hoe de voorstelling gespeeld zou kunnen gaan worden. Maar inmiddels zijn de speeldata bepaald:

za 10, wo 14 t/m za 17, wo 21 t/m vr 23 juli, 19.00 uur + 21.00 uur
zo 11 + zo 18 juli, 14.00 uur + 16.00 uur

Meer informatie.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.