hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Feestelijke tocht Radio Dichterbij

Ter promotie van Radio Dichterbij zal op zondag 31 oktober (vanaf 13.00 uur) een feestelijke en muzikale optocht door Nieuw Zuid (Gestelse Buurt, Meerendonk en Minitopia) trekken.

Bovendien worden dan levensgrote banieren onthuld, met tekeningen door kinderen uit de buurt. Op Radio Dichterbij brengen de bewoners tijdens de uitzendingen op vier zondagmiddagen in november de nieuwste weetjes over de wijk, de grootste talenten uit de buurt, de mooiste persoonlijke verhalen en natuurlijk de beste (lokale) muziek.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.