hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Wijkwandeling Boschveld geopend

Op vrijdagmiddag 2 juli werd door wethouder Ufuk Kâhya en een heleboel wijkbewoners de Wijkwandeling Boschveld geopend.

Tijdens en na de opening in de Boschveldtuin speelde de Boschveldband o.a. het Wijklied en waren er smakelijke hapjes van de Wereldkeuken. De Wijkwandeling Boschveld is nu gratis te lopen en beluisteren; ga daarvoor naar www.wijkwandeling.nl.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.