hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Mijn lieven dochter opgenomen

Acteurs Loes Luca, Jolijn Henneman, Paul Hoes, Dimitri Leue en Ronald Schenk hebben deze week het door Don Duyns bewerkte verhaal van Barbara Disquis opgenomen.

Het verhaal zal vanaf de tweede week van juli in delen te beluisteren zijn tijdens de audiotour Mijn lieven dochter. In de verhalen is bovendien een kleine maar opvallende rol weggelegd voor Jack Mikkers, de burgemeester ’s-Hertogenbosch.

Naast deze ‘volwassenversie’ is er straks ook een kindervariant te beluisteren, met muziek van Jaques Noyons.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.