hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Opnamen Wijkwandeling Boschveld afgerond

Journalist Maino Remmers heeft de afgelopen weken verschillende bewoners en gebruikers van de Bossche wijk Boschveld geïnterviewd voor de Wijkwandeling Boschveld.

Zo sprak hij o.a. met bewoners van het woonproject Bewust Wonen Werken, medewerkers van de Fietswerkplaats, de dames van de Naaimeetup en talenten van de voetbalkooi.

De Wijkwandeling Boschveld is, na die in de Graafsewijk, de tweede wijkwandeling van Paleis voor Volksvlijt, en vanaf 2 juli (gratis) te volgen.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.