hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Kaartverkoop Ons Moeder gestart

Je kunt nu je kaarten kopen voor Ons Moeder, onze intieme keukenvoorstelling over Bossche Moeders.

Ons Moeder is maar liefst tien keer te zien in de Verkadefabriek, op 12 t/m 16 en 19 t/m 23 januari 2022 (20.00 uur) – eventueel in combinatie met een speciaal gerecht van de Wereldkeuken in het restaurant van de Verkadefabriek. Klik hier voor info en kaarten.

Paleis voor Volksvlijt is een culturele stichting die is opgericht met als doel het klimaat voor (podium-) kunsten in de regio ‘s-Hertogenbosch te stimuleren. Paleis voor Volksvlijt produceert samen met makers uit de streek, voorstellingen die de identiteit van de regio ‘s-Hertogenbosch centraal stellen.

Voorstellingen van Paleis voor Volksvlijt gaan in of nabij ‘s-Hertogenbosch in première. Soms zullen voorstellingen daarna buiten de regio gaan reizen.