hide button
document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() { jQuery(function($){ var mywindow = $(window); var mypos = mywindow.scrollTop(); mywindow.scroll(function() { if (mypos > 50) { if(mywindow.scrollTop() > mypos) { let headerHeight = $('#stickybutton').outerHeight(); $('#stickybutton').css('transform','translateY(+50px)'); } else { $('#stickybutton').css('transform','translateY(0px)'); } } mypos = mywindow.scrollTop(); }); }); });

Schuif aan bij de Inspiratietafel

Sportieve helden uit de (Bossche) amateursport gezocht!

Bosschenaren weten wat verliezen is. Zij doen dit met opgeheven hoofd en met humor! Talla Dirkzwager, Saskia De Haas en Sam van de Westelaken maken de voorstelling BOSCH BUITENSPEL en zijn op zoek naar de verhalen van eindeloos trainen en met de finish in zicht falen; over de eenzaamheid, eentonigheid en de blessures waardoor je niet kon deelnemen. Over de vele uren dat je als ouder op de tribune hebt doorgebracht en de kilometers die je hebt gereden om je kind te laten sporten.

Heb jij zo’n verhaal?

Vertel het ons en stuur een bericht, of neem deel aan onze inspiratietafel op woensdag 17 mei om 19.30 uur in de Verkadefabriek en wellicht komt het in de voorstelling in september 2023. 

Wees sportief en deel je leed.